CUM POȚI AJUTA?
logo-gal-unirea-gif3
Niciun gest de bunătate, indiferent cât e el de mic, nu e în zadar!
Aesop

Elementul    definitoriu al Grupului de Acțiune Locală ”Unirea” Focșani este de a aduce împreună persoane fizice şi juridice, încercând să le implice proactiv pentru  dezvoltarea  membrilor  comunităţii  locale, pentru suportul acelor membri ai comunității care adeseori sunt asimilați la  “grămadă”  și  sunt  etichetați  numai  pentru simplu fapt că locuiesc în zone cu o imagine publică precară.

În acest sens, considerăm că schimbarea pe care ne-o dorim cu toții în societate înseamnă
implicare concretă a tuturor membrilor acesteia. implicare prin susținerea întregii comunități cu o sumă de bani, cu timp alocat cauzelor și proiectelor de dezvoltare a întregii societăți.

Devino MEMBRU în asociația noastră și vei fi parte activă în tot ceea ce reprezintă schimbarea orașului nostru !

Hai să fii VOLUNTAR lângă noi și vei deveni prietenul pe viață al celor pe care alegi să îi ajuți, oferindu-le timpul tău prețios!

DONEAZĂ și poți susține aceste proiecte, poți pune pe picioare comunitatea din care faci parte!

CONT BANCAR RO45BTRLRONCRT0417785801

PARTICIPĂ!

Orice modalitate de implicare ne aduce pe toți cu un pas mai aproape de a trăi împreună mai siguri, mai împliniți, mai fericiți. GAL ”Unirea” Focșani te vrea PARTENER pentru a combate împreună sărăcia, pentru a  reduce disparitățile educaționale și culturale, pentru a îmbunătăți calitatea vieții semenilor noștri și a noastră.
Trecem la fapte cu ajutorul tău. Tot ce înseamnă mobilitate  urbană și locuire, spații publice urbane, ocupare, educație, acces la servicii, comunitate și imagine  publică,  are impact  semnificativ  asupra  calității  vieții  cetățenilor, atât la nivel local, cât și national. Avem convingerea că toate problemele au soluții, așa că te așteptăm să te IMPLICI alături de noi și să devii schimbarea pe care o gândești, să devii modelul pe care ceilalți îl așteaptă.
Comunicăm, mobilizăm, realizăm împreună comunitatea cea mai unită.

Cu prietenie,
Echipa GAL

Stacks Image 1312
Stacks Image 1315
Stacks Image 1318

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.